Maak geheel vrijblijvend een afspraakPoetsen en polijsten

Wellicht heeft u weleens naar uw auto gekeken met de gedachte: “toen ik hem kocht zag hij er toch wat verzorgder uit”. Hele logische constatering natuurlijk, helemaal als je gaat bekijken wat voor een wereldreis de auto in KM ‘s heeft afgelegd. Tijdens die wereldreis krijgt de auto te maken met alle ingrediënten die ervoor zorgen dat de auto optisch gezien niet meer in nieuwstaat is.

Uw auto is een kostbaar bezit en moet dan ook goed onderhouden worden. Wind, regen, zon, sneeuw en strooizout zorgen ervoor dat de lak van uw auto beschadigd. En het intensieve dagelijkse gebruikt zorgt tevens voor vlekken in de bekleding. Om uw auto weer te laten stralen bieden wij de in/exterieur behandeling. Wij maken auto’s rookvrij en behandelen ook moeilijke gevallen als chemische verontreiniging, verf- of ijzerdeeltjes, doffe lak, krasjes, steenslag of een muf interieur. Na een grondige behandeling kunt u erop vertrouwen dat uw auto van buiten en van binnen weer helemaal blinkt.

Car Cleaning Epe is gespecialiseerd in het poetsen van uw auto, wij werken uitsluitend met zelf opgeleid personeel die elk hun specialisatie hebben als het gaat om het reconditioneren van uw auto.

Enthousiast geworden? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

angelwax
polijsten Audi
detailing

Bent u op zoek naar de beste service? Stuur ons een bericht!

U vindt ons in Epe Hoofdstraat 6, 8162 AJ Epe
Email info@carcleaningepe.nl
Bellen 0578 - 700 214
Website carcleaningepe.nl