Maak geheel vrijblijvend een afspraakExclusive Detailing

 Car Detailing is de overtreffende trap als het gaat om het poetsen van uw auto.

Wat is detailing precies?

De naam car detailing verklapt het eigenlijk een beetje, het gaat hier om de details. En juist die details maken detailing zo bijzonder, aan het einde van dit proces is uw auto weer zo goed als nieuw. Het grote verschil met een auto poetsen zit hem in het aantal extra stappen. Om u een goed beeld te geven welke stappen wij doorlopen tijdens het detailen van uw auto volgt hieronder een kort overzicht:

Wassen

De auto zal met de hand gewassen worden, daarbij gebruiken wij speciale shampoo waarbij de auto ontvet zal worden. Ook de motorruimte zal volledig ontvet en gereinigd worden waarbij er een beschermlaag aangebracht zal worden om verdere vervuiling te voorkomen

Kleien

Na het wassen wordt de wagen gekleid,  Dit is een belangrijke eerste stap in het proces. Kleien gebeurd zoals de naam al zegt met klei, hier wordt een extra vloeistof aan toegevoegd om de lak te decontanimeren van hars, teer, uitwerpselen van vogels en zure regen. Na het kleien is de lak volledig vrij van vuil en klaar om gepolijst te worden.

Lakdikte meten

Voordat we überhaupt beginnen aan het detailing proces meten we zorgvuldig elk onderdeel van uw auto op de dikte van de laklaag. Hierdoor kunnen wij bepalen of bepaalde onderdelen herspoten zijn en kunnen wij de werkwijze aanpassen om risico op beschadigingen uit te sluiten. Uw auto zal in deze fase volledig afgeplakt worden. (rubbers, ruiten en kunstof onderdelen)

Lakimperfecties

De auto wordt zorgvuldig geïnspecteerd op basis van imperfecties aan de oppervlakte die duidelijk zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld: was krassen, losse krassen, ingebrande vogelpoep en industriële fall-out.

Polijsten

Dit is de belangrijkste stap in het detailing proces. In dit proces zal de auto in meerdere stappen gepolijst worden, door kleine was krasjes en grote krassen te verwijderen brengen we de glans in de lak weer terug. Wij werken in dit proces uitsluitend met professionele machines die bekend staan om een goed resultaat.

Pre waxen

Om de duurzaamheid van de wax laag te behouden zullen wij eerst de oppervlakte wederom reinigen, dit is noodzakelijk zodat de coating/wax zich beter hecht aan de oppervlakte van de auto

Lakverzegeling

In dit proces maken wij gebruik van een coating op basis van siliciumdioxide, de nieuwste technologie op het gebied van keramische coating. De beschermende coating voorkomt in de toekomst tegen fijne was krassen maar ook tegen zure regen, vogelpoep en UV straling waaraan de auto’s dagelijks bloot gesteld aan worden.

Velgen

De velgen zullen grondig gereinigd worden van teer en remstof, hierna zullen de velgen behandeld worden met coating die een mooie subtiele glans geven en een beschermende werking hebben. Uiteraard zullen de wielkasten ook worden gepoetst en gewassen. De uitlaat van de auto zal gepolijst worden en daarna zal er een beschermlaag aangebracht worden.

Interieur

Het interieur zal vakkundig gereinigd worden, alle vloerdelen en stoelen zullen met een speciale shampoo behandeld worden, hierdoor zullen niet alleen de vlekken maar ook de geurtjes uit de auto grotendeels verdwijnen.

Enthousiast over onze detailing aanpak en weten wat wij voor u kennen betekenen? Vraag een gratis diagnose aan!

Bent u op zoek naar de beste service? Stuur ons een bericht!

U vindt ons in Epe Hoofdstraat 6, 8162 AJ Epe
Email info@carcleaningepe.nl
Bellen 0578 - 700 214
Website carcleaningepe.nl